Sommar Sommar Sommar!!

Skrivet 2010-05-22 @ 09:09:27
Vilken uuuunderbar dag!! solen skiner etc etc. Gårdagen på plantagen med Mamma och Kelly va trots Viras "omg jag dör av värmeslag!" skrik härlig eftersom jag köpte säsongens första kryddväxter och några blommor, en mysig förmiddag planterandes på balkongen ligger framför mig och det känns härligt nu när sommar värmen sveper över sollentuna och jag kan avnjuta den med komunens bästa utsikt framför mig och en sekatör i handen. Klart att trädgård hade varit ljuvligt men med de förutsättningar vi har boendes i lägenhet skulle jag inte kunna önska mig mer. Nu vankas frukost och igglepiggle på laptopens svtplay.se medans jag gräver och David leker med Vira, alvarligt talat så är svt.play det bästa som finns lol. Elliot älskar att titta på "i drömmarnas trädgård" och Pingu vilket är stört skönt eftersom man slipper köpa en massa dvd filmer som han tröttnar på efter att ha sett dom några gånger....ja eller snarare som hans föräldrar tröttnar på efter att han har sett dom 20 gånger ;P

Sen tror jag vi går till lekparken ett litet tag innan jag ska med Kelly för att kolla på en lägenhet hon funderar på att byta till här i Edsberg. Kommer bli en riktig pang lördag!

Igår kväll var vi hemma hos Per och Gabi för att planera vecka 28. Allt velande fram och tillbaka verkar ha gett frukt och efter att ha hittat 20% av med Coop Forums medlems kort så kanske det blir Italien och Riva del Sole!
vi får se men fy vad jag har saknat Riva så det skulle ju vara helt makalöst om vi kunde få ihop det med en billig flygresa till Rom! Så Landet, Italien och Finland känns som ett grymt upplägg för en kick ass sommar!
håll tummarna ;P

VårVira!

Skrivet 2010-05-10 @ 13:23:38

Våryra!

Skrivet 2010-05-10 @ 12:33:10
Våren är här! tussilagos vitsippor och sooool!!!
jag har nog aldrig varit särskillt mycket för att steka mig under sommarsolen (jag är ju faktiskt rödhårig och ser mest ut som en bränd kräfta om jag ligger för länge) men det är något magiskt med glittrandet från vårsolen när den skiner genom träden i skogen under en promenad. Lövverket silar strålarna som faller på knopparna bredvid stigen ...aaahhhhh härligt! nu är det dags att våga sig ut, dricka saft på balkongen och plocka blommor vid stigen..hela sverige vaknar till liv!

Jag är ju inte helt opartisk men jag är självklart övertygad att våren kom med Vira ;P min lilla vår prinsessa som föddes 26 mars. Nyfikna blå ögon små röda rosenläppar och en liten blond solkysst kalufs. Efter en svår graviditet måste jag erkänna att jag var en aning nervös över första tiden med en ny liten spädis men omg! det har varit så lugnt! Hon sover bra ...ingen kolik som hennes bror hade och Elliot älskar sin lilla syster, han är nyfiken och vill ibland också vara bebis men det är mest bara gulligt lol. Ja man blir trött av vardags grejorna...jag ammar 24/7 men hallå! ammningen funkar! det gjorde den inte förra gången så jag är skitglad över det. Jag är sömnig ooofta och hungrig plus chocklad sugen. Men so what? jag kan gå igen! jag kan leka med Elliot som jag har saknat såååå mycket!
Jag kan göra saker som jag tidigare tagit för givet men härom dan när jag var och fikade med en kompis hämtade jag en barnstol åt hennes bebis och....O.O det var så kul att KUNNA göra det att inte ha kryckorna och sitta still utan kunna hämta en stol...wow vad larvigt det kan låta men det kändes befriande på något vis.

Jag har börjat promenera vilket är jätte kul. Det enda är att jag måste vara försiktig, jag har en tendens att tro att jag orkar mer än jag gör, tar för långa promenader eller går för mycket i trappor och sen har jag ont i flera dagar vilket inte är så kul. Men det löser sig och blir bättre dag för dag. Med våren och vira kommer nya möjligheter och nya äventyr.